Over Ons

Ace

Mijn naam is Ace, ik ben een reislustige en avontuurlijke persoon uit Macedonië. Ik kom uit Macedonië en ik heb in 23 landen rondgereisd. Los van Macedonië heb ik gewoond in Zuid-Afrika en Israël. Mijn passie voor reizen begon pas in 2003 toen ik begon te reizen door de Balkan. In 2007 en daarna bezocht ik vele plaatsen over de hele wereld. Daarna is ook mijn passie en interesse om nieuwe mensen leren kennen en nieuwe culturen te ontdekken begonnen. Door die passie wil ik natuurlijk ook vanzelf meer reizen. Ik ben onlangs ook begonnen met een paar verschillende reiswebsites waar ik mijn passie voor reizen en ervaringen kan delen.

http://myamazingtravel.com/

Bianca

Ik ben Bianca, een Nederlandstalige reisblogger die overdag werkzaam is in de verkoop van software. Het liefst ga ik alle dagen van het jaar op vakantie en probeer daar graag alle lokale gerechten uit. Ik bezoek dan vaak  landen of plaatsen die nog niet zo bekend zijn bij het massa toerisme. Zoals Macedonië, Ierland, Scandinavië en het binnenland van Spanje. Natuurlijk probeer ik ook altijd de lokale wijnen en bieren uit. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in reizen naar de Balkan regio omdat het toerisme hier nog echt op  gang moet komen (met uitzondering van Kroatië). Deze regio heeft bijzondere vriendelijk en gastvrije mensen die erg geïnteresseerd zijn in het toerisme. Ook spreken de meeste mensen daar ook nog eens goed Engels of Duits.  In zon, zee en strand ben ik nooit echt geïnteresseerd geweest. Ik heb meer interesse  in de cultuur, gewoontes en de lokale bevolking van een land. Natuurlijk reis graag naar luxe hotels en Spa’s, maar ik ga ook zonder problemen goedkoop en simpel met een rugzak door een land. Soms samen met mijn vriend, een andere keer weer alleen of in een groep. De verschillende manieren van reizen bevallen mij erg goed en elke manier van reizen heeft natuurlijk zijn voor en nadelen.

http://biancaoverdegrens.com/

http://ontheroadwithbianca.com/

Macedonia Vandaag

De kennis die wij samen hebben, heeft ons het op het idee gebracht om deze reis website op te zetten. Bianca, werkzaam als vertaler voor de informatie die Ace als Macedoniër wekelijks doorgeeft (cultuur en reisinformatie), maar ook de persoon die Macedonië bezoekt in de ogen van een Nederlandse vakantieganger. Verder is Ace verantwoordelijk is voor het technische deel van de website (hosting, wordpress), waar Bianca verantwoordelijk is voor Facebook, Twitter en Instagram.

Op de site van Macedonië Vandaag maakt u kennis met dit prachtige land,  waar het toerisme zich nu langzaam begint te ontwikkelen.